9co Webdesign
Helhetlig tjenestetilbud og samarbeid Helhetlig tjenestetilbud og samarbeid

Nært samarbeid mellom 2 Ski bedrifter

  • Skrevet av 
  • Lest 5401 ganger

Noen ganger kan et nært samarbeid med 2 yrkes grupper være en fordel

Selskapene Advokatfirmaet Skråning og Ski Konsulentbyrå har valgt å samarbeide om kundene og tilby et helhetlig tjenestetilbud.

Vegard SkråningFordelen for kundene er mange, de slipper å forholde seg til flere selskaper, nå får de flere tjenester utført hos "en", med samme daglig leder er veien til et nært samarbeid kort, men begge bedrifter nyter godt av samarbeidet uansett. Selskapene har hver seg 50 års erfaring innen regnskapsføring, økonomisk rådgivning og revisjonstjenester for små og mellomstore bedrifter i Akershus og Oslo – området. Det er tredje generasjon i familien Skråning som har ansvaret for familiebedriftene. Senior Skråning, takker av for å nyte pensjonisttilværelsen og overlater stafettpinnen videre til Vegard Skråning som nå blir daglig leder og ansvarlig for å føre selskapene inn i den nye tidsalderen. Vegard sin visjon er at begge selskaper vil tjene på samarbeidet, like mye som kundene vil merke alle fordelene.

Startskuddet for samarbeidet har startet og det første Vegard trengte var nye hjemmesider til hvert selskap i samme stil, den jobben var jeg så heldig å få utføre.

Nysgjerrig?

Besøk Ski Konsluentbyrå eller Advokatfirmaet Skråning på nett.

Google reklame


© 2016 9co Webdesign. Alle rettigheter reservert