Skip to main content
Langt samarbeid

Elektroidé fyller 25 år

En av mine eldste kunder runder 25 års drift nå i oktober 2023.

Det første hjemmeside oppdraget jeg gjorde for dem, var i 2001. Dette var før jeg selv at skaffet meg et eget organisasjonsnummer. Etterhvert som årene har gått, har det blitt fornyelse av hjemmesider og diverse markedmateriell. Den første hjemmesiden jeg laget for Elektroide, ble vel laget som "gratis" referanse, som en start på mitt egen gründer karriere. Mye mulig det hjalp at en av mine svogere var med å starte elektrikerfirmaet i 1998.

I dette bildegalleriet ser dere et utvalg på noen av hjemmesidene jeg har laget for dem opp gjennom årene:

2001

2004

2013

2016

Den siste hjemmesiden jeg laget for dem i 2020, har jeg dessverre ikke noe levedne arkiv på.

22 år som min kunde

En milepæl også for mitt firma.

Jeg ønsker å gratulere Elektroidé med deres 25-årsjubileum, og ser frem til mange flere år med suksess i elektrikerbransjen. Elektroidé er et anerkjent elektrikerfirma som siden grunnleggelsen har vist seg å være pålitelig aktør innen elektrisk installasjon og vedlikeholdstjenester. Med et dedikert team av erfarne elektrikere og et sterkt fokus på kvalitet og sikkerhet, har Elektroidé bygget et solid omdømme i bransjen.

Gjennom disse 22 årene har jeg ikke bare laget hjemmesider for Elektroidé.

Oppgavene har vært veldig variert, alt fra konvolutter fra den tiden hvor fakturaer ble sendt pr. post, til klistremerker, bannere og diverse annet markedsmateriale. Hjelp med avis annonser og digital markedsføring i Google søkemotor er noen av oppgavene jeg husker.

Denne "live hjemmeside linken fungerer nok best på en PC.
Fordi det var ikke veldig vanlig med å bruke mobilen i 2004.