Skip to main content
Logodesign

Ønsker du ny logo?

Logo design

Uansett hvilken type logo man velger, er det viktig at denne er lett å kjenne igjen og at den er teknisk god nok til å fungere både på internett, samt på grafiske trykksaker som for eksempel visittkort, plakater og t-skjorter.

En veldesignet logo formidler firmaets verdier og sørger for at dine ansatte og kunder sitter igjen med et inntrykk av troverdighet og profesjonalitet. Foruten inntrykket av profesjonalitet, skiller den deg også fra dine konkurrenter og skaper et kraftfullt minne hos dine kunder. Når de har behov for dine tjenester eller produkter, vil de huske deg.

Dersom du kjøper logo av meg, vil du få inntill tre forskjellige forslag. Du velger den logoen du liker best, og jeg jobber videre med denne for å skape det uttrykket du er på jakt etter.

Her ser du eksempler på noen logoer som jeg har designet:

Jeg gir meg ikke før du er 100 % fornøyd.

Få logo hjelp

Send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring 90 16 03 61


Det er ikke alltid enkelt å skape en velfungerende logo ved første forsøk.. Gjennom mange års erfaring innen grafisk design og utvikling av logo ønsker jeg å gi noen raske tips:

  • En logo trenger ikke å beskrive hva firmaet gjør
  • En logo må ikke ha et symbol
  • Det lønner seg alltid å starte fra scratch
  • Ha god tid, ikke en kort deadline
  • Start med sort/hvitt først
  • Hold deg innefor rammen av ditt konsept