Skip to main content

Video

Ønsker du å ta din video innhold til det neste nivået?

Vår videoredigeringstjeneste er her for å hjelpe deg med å skape imponerende og minneverdige videoer som engasjerer, inspirerer og begeistrer ditt publikum.

Tilleggstjenester

Drone film og foto

Videoredigering

Jeg har lang erfaring med videoredigering, allerede i min første jobb i 1991 jobbet jeg med TV og videopproduksjon. Videoredigering er viktig for å skape profesjonelle og engasjerende videoer. Ved å redigere videoen din kan den forbedres, øke dynamikken og fortelle en bedre historie.

Hver video forteller en unik historie. Derfor tar vi oss tid til å forstå ditt budskap og din visjon for å levere skreddersydd løsninger som skiller seg ut og som du blir fornøyd med.

Få video hjelp

Send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring 90 16 03 61


Ferdig video, tilpasset formatet og kanalen den skal publiseres i.

Vi bidrar i alle ledd i produksjonen, fra opptak og filming, til redigering og publisering. Vi kan hjelpe bedriften din med videomarkedsføring i sosiale medier og merkevarebygging.


Vi kan også være behjelpelig med følgende:

  • Filme
  • Dronefilm
  • Dronefoto
  • Foto
  • Storytelling
  • Og mye mer!

Kontakt oss i dag for å diskutere ditt videoredigeringsprosjekt. Sammen kan vi skape en video som skiller seg ut og etterlater et varig inntrykk. La oss hjelpe deg med å fortelle din historie gjennom imponerende visuell storytelling.