Skip to main content
Akupunktur er en anerkjent kinesisk behandlingsmetode
Hjemmeside utviklet for Ole Jørgen Frydenlund
Akupunkturmetoder
Kopping terapi er en eldgammel terapi der det brukes glasskopper på huden i noen minutter for å skape vakuum og undertrykk.
Sannsynligvis er akupunktur det eldste medisinske systemet mennesket kjenner til
Akupunktur er en anerkjent kinesisk behandlingsmetode Akupunktur er en anerkjent kinesisk behandlingsmetode
Hjemmeside utviklet for Ole Jørgen Frydenlund Hjemmeside utviklet for Ole Jørgen Frydenlund
Akupunkturmetoder Akupunkturmetoder
Kopping terapi er en eldgammel terapi der det brukes glasskopper på huden i noen minutter for å skape vakuum og undertrykk. Kopping terapi er en eldgammel terapi der det brukes glasskopper på huden i noen minutter for å skape vakuum og undertrykk.
Sannsynligvis er akupunktur det eldste medisinske systemet mennesket kjenner til Sannsynligvis er akupunktur det eldste medisinske systemet mennesket kjenner til
Webutvikling

Engasjert akupunktør

Vi snakker om Ole Jørgen Frydenlund.

Dette hjemmeside oppdraget har vært en av de mest hyggelige erfaringene jeg har hatt på lenge.

Det er ikke ofte jeg mottar en så detaljert beskrivelse på hvordan en kunde ønsker at en hjemmeside skal bygges opp, og ikke minst velskrevet innhold til alle sider. Det var virkelig en fryd og ikke minst et godt eksempel som flere burde følge.

Selv om jeg også fikk frihet til å komme med mine innspill på design og litt andre forslag, gjorde dette at jeg kunne fokusere på de viktige tingene også. En hjemmeside skal jo skille seg ut og være relevant og ha innhold for de som søker etter nettopp hjelp med det akupuntur behandling.

Akupunktur kan gi lindringen du leter etter

Den eneste formen for akupunktur behandling jeg har vært borti tidligere, er når en massør/fysioterapeut har prøvd seg med noen nåler på en vond skulder. Etter å ha hjulpet Ole Jørgen med å lage denne hjemmesiden er jeg faktisk blitt mer åpen for å prøve behandling mot andre lidelser/smerter som kan oppstå.

Helsehjelp med en naturlig tilnærming, uten bruk av medikamenter

Det er jo alt for lett i hverdagen å bare ta en pille når du får vondt e.l.
Akupunktur behandling er en anerkjent kinesisk behandlingsmetode, som kan gi lindrende effekt på smerter og en rekke lidelser, i tillegg er det sannsynligvis det eldste medisinske systemet mennesket kjenner til. Jeg er overbevist til at jeg skal gi dette en sjanse, istedenfor bare å prøve å lindre med en tablett neste gang.

Ole Jørgen Frydenlund, akupunktør

Ole Jørgen Frydenlund
daglig leder/akupunktør